[Arbeidsvoorziening] Tibetaanse boeren en herders transfer Werkgelegenheid Base Support Fund Cash Ceremony werd gehouden

0 Comments

[Arbeidsvoorziening] Tibetaanse boeren en herders transfer Werkgelegenheid Base Support Fund Cash Ceremony werd gehouden

  Om het dividend van het beleid verder vrij te geven, breidt u het levensonderhoud van het volk uit, om de ontwikkeling van ondernemingen in het district te bevorderen, te cultiveren en de arbeidsabsorptiecapaciteit uit te breiden, in de nabije toekomst, de autonome regio Arbeidsvoorziening 2020 autonome regio, Level boeren en herders Transfer Employment Base Support Fondsen om te eren, twee het bedrijf ontving in totaal 800.000 yuan-boeren en herders om fondsen over te brengen.

  De verslaggever heeft geleerd dat 2020 autonome regio-level boeren en kuddes, het overbrengen van ceremonies, plaatsvervangend directeur van de autonome regio arbeids-dienstverlening, voorgezeten, herziening van het evaluatieproces van de autonome regio-niveau-boeren en herders overdracht van de werkgelegenheidsbasisfondsen, gedetailleerd, gedetailleerd Interpretatie en aangekondigd dat Tibet Hengyuan Human Resources Consulting Co., Ltd., Tibet Huasan Internet Human Resources Co., Ltd. Masseer de laatste recensie, in overeenstemming met de regelgeving "Tibet Autonomous Region" (Trial) ", twee bedrijven de landbouw Herders overgedragen werkgelegenheidsbasis ondersteund 500.000 yuan, 300.000 yuan.

  De relevante persoon die verantwoordelijk is voor het Bureau voor de Werkgelegenheid Service van de autonome regio, zei dat de twee eenheden die willen genieten van de steun van de boeren en herders, een goede baan zullen blijven doen bij het overdragen.

En benadrukken, om het gevoel van service verder te verbeteren, op basis van stabiele en hoogwaardige werkgelegenheidsposities, bewust aan de hand van wetten en voorschriften, vorm zelfdiscipline beeld in de ondernemingsindustrie, via toonaangevende talentdiensten en bevorderen de ordelijke ontwikkeling van de mens Middelenmarkt; tegelijkertijd moeten we de regionale samenwerking versterken die de uitwisseling van talent binnen en buiten het district bevorderen, terwijl het de vaardigheden van werknemers versterkt, het versterken van de sociale talentdienstmogelijkheden, en het vergroten van de zorg van kwetsbare groepen, waardoor de kwetsbare groepen moest worden Werkgelegenheid bereiken; bovendien moeten we ten volle genieten van het beleid, verbeteren van boeren en herders overdracht werkgelegenheidsbasis opgenomen tewerkstelling van de werkgelegenheid is enthousiast en helpt meer mensen om werk te bereiken. Twee ondernemingen die worden ondersteund door Landbouw en Herdsmen Transfer Employment Base Support Fund ondersteund, zullen vervolgens de werkkanalen verder verbreden op basis van het kunnen absorberen van het werk in bestaande methoden, en meer, meer in lijn met boeren en herders. De Positie van de vraag, stevig bevorderde de constructie van boeren en herders om werkgelegenheidsbasen over te dragen, en richten zich op het verbeteren van de kwaliteit van de werkgelegenheid van boeren en herders. Het wordt gemeld dat tijdens de werkgelegenheids- en dispatching-bijeenkomst het autonome regio Labour Employment Services Bureau de begeleiding van het beleid en ander beleid, zoals het militaire en kuddes en kuddes en kuddes van de autonome regionale boeren en kuddes lanceerde., Strenge evaluatie-eisen. In de afgelopen jaren, met onze wijk, heeft onze wijk hard gewerkt, en meer en meer boeren en herders hebben hun familie-economisch inkomen verhoogd door migrerende werknemers.

Vanaf 20 juli hebben de boeren en kuddes in onze district voldaan aan de werkgelegenheid en werd het inkomen van de arbeidsdiensten bereikt.

  "Vervolgens zullen we de stad actief aanringen om de gemeentelijke, provinciale boeren en herders overdracht te versnellen, de werkbases overdragen om fondsen te ondersteunen, en een goede taak van werksubsidies, overdrachtsverlening tolservice, enz., Laat bovendien meer beleidsdividenden loslaten, zullen we blijven houden aan de initiality, blijven reizen en promoten meer partij en overheid Huimin-beleid om de landing te implementeren, en sterk de prestaties van alle etnische groepen te bevorderen om de resultaten van de economische en sociale ontwikkeling beter te delen , en verbeter het geluk van de mensen. Sense, gevoel.

"Springton-kraal zei.

(Editor: Dan Zhuo, Wu Yuren) Delen Laat meer mensen zien.