[Art Public Welfare Lecture Hall] Vice-voorzitter van China Literaire Beoordelaar Association om de nieuwe toekomst van de traditionele cultuur te openen voor Yunjin: Nieuwe vitaliteit en vitaliteit

0 Comments

[Art Public Welfare Lecture Hall] Vice-voorzitter van China Literaire Beoordelaar Association om de nieuwe toekomst van de traditionele cultuur te openen voor Yunjin: Nieuwe vitaliteit en vitaliteit

  [Artistieke bloem Mooie bloei – Vier de 40-jarig jubileum van de hervorming en het openen van de pers van de redacteur: de kwaliteit van de literaire inhoud wordt gemaakt met het netwerkplatform "Vliegen in het gebruikelijke huis van de mensen", de Chinese literaire netwerkliteratuur en kunstcommunicatie Centrum en de Chinese Literatuur Art Foundation worden gemaakt in combinatie met Guangming.com, lanceerde een reeks videoprogramma’s in de kunstzaligheidszaal van de Public Welfare. "Art Public Welfare Lecture Hall" is bedoeld om literaire en artistieke plannen te condenseren om gezamenlijk het delen van netwerkkunstkwaliteit en kennis uit te voeren, innoveren en verspreiden van inhouds- en communicatiemethoden en het maken van netwerkpublieke welzijnsboutique-programma’s die zich aanpassen aan de wet van artistieke communicatie het internet.

Bij ontvangst van een interview met kunstspubliek van de Public Welfare, spraken de literaire en artiesten over de grote veranderingen op het gebied van verschillende kunst in de 40 jaar hervorming en het openen, tot uitdrukking tot een sterke verwachting en enorm vertrouwen in de ontwikkeling van de sociale literatuur en kunstontwikkeling. Een paar dagen geleden heeft de vice-voorzitter van de Chinese Literaire Beoordelaarsvereniging het interview uitgedrukt met "Art Public Welfare Lecture Hall", na veertig jaarlijkse ontwikkeling, de traditionele culturele verjonging van mijn land maakte nieuwe vitaliteit en vitaliteit. In deze jaren hecht het Centraal Comité van de partij groot belang aan de bevordering van de traditionele cultuur is ongekend, en de sociale sfeer van bewust het bevorderen van de traditionele cultuur is ook verhuisd naar het nieuwe tijdperk. In het nieuwe tijdperk, door absorptie en fusie, zal de Chinese traditionele cultuur een nieuwe openen. Waar is het bereiken van de hervorming en het openen van China literatuur en kunstbeoordelaarsvereniging? Er moeten culturele genen zijn, de kracht van cultuur en de rol van cultuur.

In de afgelopen 40 jaar is een van de belangrijke prestaties van hervorming en openstelling dat onze traditionele cultuur gloed nieuwe vitaliteit en vitaliteit heeft en zal blijven spelen in de toekomstige ontwikkeling.

  In de afgelopen jaren richt het Centraal-comité van de partij op de uitstekende traditionele cultuur van China ongekend. Ik denk dat de hele actie van de uitstekende traditionele cultuur van China ook een nieuw tijdperk is binnengekomen. In het nieuwe tijdperk kan onze Chinese uitstekende traditionele cultuur een grotere rol spelen. "Door integratie, openen van traditionele cultuur nieuwe toekomst", vooral in meer contact met westerse beschaving of meer vandaag, is het noodzakelijk om zich te houden aan een uitstekende Chinese uitstekende traditionele cultuur, zodat een uitstekende traditionele cultuur een betere integratie is in de ontwikkeling van de tijd. Met diepe Chinese beschaving kan het bredere culturele cultuurveld contact opnemen met buitenlandse beschaving en kan de nieuwe toekomst van de traditionele cultuur openen via deze integratie.

  Producent: Xie Li Yang Guojin Algemeen Planning: Peng Guan Song Le Yong Chuan: Hu Yanlin House Co?rdinatie: Li Shuguang Wang Shengsheng Guidance: Ding Yuying Writing: Hu Yanlin Yuying Camera: MA Dongying Dispatch: Zhou Shuo.