Zhongji Association: De fondsbeheerder mag geen belangen vervoeren tussen verschillende activumportefeuilles

0 Comments

Zhongji Association: De fondsbeheerder mag geen belangen vervoeren tussen verschillende activumportefeuilles

[] Op de avond van 17 augustus gaf de Chinese Fonds Industry Association ("Chinese Square Association") de "Public Raising Securities Investment Fund Manager en Professional Ethics and Moral Guide" (hierna "Guide"), zelfbereidingen genoemd Van nu af aan.

  In termen van het voorkomen van conflicten en belangen, vereisen de richtlijnen dat de fondsbeheerder moet vaststellen, het systeem van gerelateerde transacties, eerlijke transacties, formuleren en verbeteren en verbeteren van de normen en processen, zoals bijbehorende partijen, enz. Niet aan derden leveringsporten worden niet getransporteerd tussen verschillende activa-portefeuilles.

De fondsbeheerder moet redelijk de verschillende activa-portefeuten behandelen, via gecentraliseerde transactie, eerlijke transacties, enz. Om te zorgen voor gelijke investeringen en handelsmogelijkheden.

  In termen van rechten aan de naleving van de rechten, vereisen de richtlijnen voor fondsbeheerders en -beoefenaars om resoluut een einde te maken aan het omgaan met handelsgedrag en het gebruik van unapplicared information handelsgedrag gebruiken.

Tegelijkertijd moeten fondsbeheerders en -beoefenaars voldoen aan relevante voorschriften van beleggingsstransactiebeperkingen, mogen geen financieringsvoordelen gebruiken, voordelen en informatievoordelen, afzonderlijke of samenzwering om de transactieprijzen of het handelsvolume van effecten te be?nvloeden, of verboden door andere wet- en regelgeving te be?nvloeden markt. In termen van de propaganda-promotie vereist de begeleiding de fondsmanager en -beoefenaars om het vertrouwen van de sociale publieke en beleggers te koesteren, om professionele, integriteit en naleving van activiteiten te bevorderen, om beleggers te begeleiden om het juiste financi?le concept vast te stellen.. Propaganda-introductie is ten strengste verboden om entertainment in te schakelen en de inhoud is niet toegestaan ??om de geest van het land te schenden. In termen van het implementeren van het beheersder van de investeerder vereist de fondsbeheerder de fondsbeheerder om ratingbeheersystemen op het product of de service te formuleren, het risicopniveau duidelijk te verdelen, de agentschappen van derden toevertrouwt om financieringsproducten of servicecijfer te leveren, het risico te bieden Niveau divisiemethode en zijn beschrijving.

De fondsbeheerder moet beleggers informeren in overeenstemming met het product of de divisiemethode van het Fonds Product of Service Risico Niveau en de instructies.