Ulat Zhongqi: Variety Jinyou Accelerating Featured Industry Upgrade

0 Comments

Ulat Zhongqi: Variety Jinyou Accelerating Featured Industry Upgrade

  De lente is steil en het is koud.

In de fokbasis van de Daily Town of Guigu Town, Mao, Ulat, een groep Gobi Short-Tailed Sheep eet foerage in ontspannen. Dit type lichaam is bekend, de staart is een tekort aan vleesschapen. Gegevenshow: voer een GOBI Short Tail-schapen, die gelijkwaardig is aan het verhogen van de voordelen van een Half-proces Mongoolse schapen. Vanwege de korte staart is de staart naar beneden, het gewicht van de staart wordt verminderd. Terwijl het voldoet aan de behoeften van consumenten, heeft het ook de consumptie van forage aanzienlijk verminderd. In het geval van het verlies van dieren kan Gobi Short Tail Sheep verminder de druk van het gras..

  "Gobi Short Tail Sheep groeit snelle, hoge productieprestaties, voor de hand liggende vleeskarakteristieken, noch de oorspronkelijke kenmerken en genetische structuur van Mongoolse schapen, maar bewaarden ook de kenmerken van meer heerlijke Sunh, 2020, de GOBI van ons bedrijf Het nieuwe Tail Sheep-cultivatieproject heeft de Eerste prijs van de innerlijke Mongoli? landbouw en veeteelt.

"Yao Yao, het personeel van de innerlijke Mongoli? Prairie Gobi Short Tailings, zei dat Mingqi in Ulat een speciale GOBI-shortstaart schapenbriefground bouwde, wat helpt bij het versnellen van de uitbreiding van Gobi Short Tailed Sheep-fokkerij. In recent Jaren, uilate de Shengqi omringde de ontwikkeling van de zaadindustrie, waarbij maatregelen zijn genomen en het versterken van het kweekvermogen, het verbeteren van de structuur van de fokvari?teit.

In 2021 heeft de vlag 44 landbouwmaterirectormiddelen ingediend, 7 veeteelt rasechte, geofysische hulpbronnencensus en de telling van dierlijke genetische bronnen in de voorhoede van de stad Bayannre. Het bouwde ook 14 van Pakistaanse schapen, silvene geit, Sunter Sheep, Gobi Short Tail Sheep, Mongolian Masonous en Andere vee, New Diwo Mountain Ranch, Gobi Showear Sheep Creating Center Elk. De dekking van de landbouwproductie en de dekking van vee en pluimvee bereikte respectievelijk 99%, 95%. "We streven ernaar om een ??bedrijfsgericht, marktgericht, wetenschappelijk en technologisch te bouwen als ondersteuning, regionale samenwerking, industrieel onderzoek en onderzoeksdiepte, fokken in de ontwikkeling van ge?ntegreerde ontwikkeling, het realiseren van vari?teiten, kwaliteitsverbetering en gestandaardiseerde productie. Om te gaan bevordering van de groene hoogwaardige ontwikkeling van onze producten van de landbouwdieren. "Zei de relevante persoon die verantwoordelijk is voor de Midden-Landbouw en Parcours en Science and Technology Bureau of Ulat. Verscheidenste cultivatie versnelt, gespecialiseerd in industri?le upgrade.

  In 2022, Ulat Zhongqi in combinatie met het pilootwerk van het pastorale gebied, volgens de "hoogwaardige zaadbeveiligingsbasis, het Fluff Goat Industry Development Conversion Center, het Cashmere Trading Center, The Fluff Center, de Mutton Cooked Food Processing Factory "Vijf functionele gebiedslay-out 2022 is van plan om 30 huishoudens te gebruiken in dezelfde en te veel soorten vee, tempelstad en Zulus Taimu-scherm, bevorderen de toepassing van" vijf eenheid "wetenschappelijke foktechnieken en het mengen van koude koude, en veranderde de uitbreiding van de fokterrein. Op 55 nieuwe fokvelden is het graslandgebied 2,70.000 mu en meer dan 10.000 hoogwaardige wolfgeiten en bevorderen de verbetering van de rangorde van de vlag.

(Reporter Han Xueru) (Editor: Zhang Xue Dong, Liu ZE) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.