Shanghai heeft geen nieuwe lokale nieuwe Coronaire pneumonie bevestigde gevallen gisteren, en 9 gevallen van nieuwe overzeese ingangen

0 Comments

Shanghai heeft geen nieuwe lokale nieuwe Coronaire pneumonie bevestigde gevallen gisteren, en 9 gevallen van nieuwe overzeese ingangen

Bij 0-24 op 30 oktober 202 werden in het Havengewicht verdedigingsmechanisme 9 gevallen van ingang NeoGuan Pneumonia gediagnosticeerd in 9 gevallen. Er waren 6 gevallen van nieuwe remedie, waaronder 2 gevallen van Suriname, 1 hoesje uit het VK, 1 hoesje uit Singapore, 1 hoesje uit Tanzania, 1 hoesje uit de Verenigde Staten. Case 1 is China, die in Nigeria werkt, vanaf Nigeria, aankomt bij Shanghai Pudong International Airport op 24 oktober 2021, nadat de aanbetaling is geconcentreerd, en er is een symptoom.

Uitgebreide epidemiologie, klinische symptomen, laboratoriumtests en beeldvormingsresultaten, diagnose wordt gediagnosticeerd als diagnose. Case 2 is Chinees, wonen in de Verenigde Staten, vertrekkend van de Verenigde Staten, aankomt in Shanghai Pudong International Airport op 24 oktober 2021, en na het betreden van de douane, is het geconcentreerd en er is een symptoom.

Uitgebreide epidemiologie, klinische symptomen, laboratoriumtests en beeldvormingsresultaten, diagnose wordt gediagnosticeerd als diagnose. Case 3 is China, die in Senegal werkt, vertrekt vanuit Sachnegal, arriveerde in de internationale luchthaven van Shanghai Pudong op 25 oktober 2021, die geconcentreerd was, en er was een symptoom.

Uitgebreide epidemiologie, klinische symptomen, laboratoriumtests en beeldvormingsresultaten, diagnose wordt gediagnosticeerd als diagnose. Case 4 Werk in Servi?, uit Servi?, van Oostenrijk Transfer, op 16 oktober 2021, arriveerde in de internationale luchthaven van Shanghai Pudong, het was geconcentreerd en er was een symptoom voor isolatie, dat wil zeggen het aangewezen medische behandeling institutionele isolatie-onderzoek. Na raadpleging, uitgebreide epidemiologische geschiedenis, klinische symptomen, laboratoriumtests- en beeldvormingsstresultaten, gediagnosticeerd als diagnose-gevallen.

Case 5 – Case 7 is China, Case 5 Werk in Nigeria, uitgaande van Nigeria, Transit, Case 6, Case 7 in Bulgarije, vanaf Duits, op 26 oktober 2021, Shanghai Pudong International Airport werd aangekomen, en het was na de aanbetaling en er was een symptoom ertussen.

Uitgebreide epidemiologie, klinische symptomen, laboratoriumtests en beeldvormingsresultaten, diagnose wordt gediagnosticeerd als diagnose.

Case 8 is Chinees, woonachtig in Canada, arriveerde in de internationale luchthaven van Shanghai Pudong op 27 oktober 2021, en het is geconcentreerd nadat het item is geconcentreerd, en er is een symptoom.

Uitgebreide epidemiologie, klinische symptomen, laboratoriumtests en beeldvormingsresultaten, diagnose wordt gediagnosticeerd als diagnose.

Case 9 is een inwoner in Taiwan, woonachtig in Taiwan, aankomt in de internationale luchthaven Shanghai Pudong op 28 oktober 2021, wordt verzonden naar de aangewezen medische instelling die op 28 oktober 2021 is ge?soleerd. Uitgebreide epidemiologie, klinische symptomen, laboratoriumtests en beeldvormingsresultaten, diagnose wordt gediagnosticeerd als diagnose.

De 9 gevallen van ingevoerde diagnose zijn overgedragen aan medische instellingen met vaste punt en 106 personen zijn bijgehouden met de nauwe contacten van vluchten zijn ge?mplementeerd.

Op 0-24, 2021 was er geen nieuw geval van lokale nieuwe Coronal Pneumonia.

Vanaf 24 oktober 202 werden 2345 gevallen bevestigd door de accumulatie van overzeese ingangen, 2290 gevallen werden ontladen en 55 gevallen werden in het ziekenhuis behandeld.

Er zijn 5 gevallen van vermoedelijke gevallen die moeten worden onderzocht.

Vanaf 24 oktober 20, 202 werden 381 gevallen bevestigd, 374 gevallen werden genezen, en 0 gevallen werden in het ziekenhuis behandeld en 7 gevallen werden gedood. Een voorbeeld van een vermoedelijke zaak die moet worden onderzocht.

Vanaf 30 oktober 202, 0 gevallen van asymptomatische infectie in medische observatie. (Editor: Massa Peng, Xuan Zhaoqiang) Delen Laat meer mensen zien.