"Double Carbon" Times House Enterprise Opent digitale transformatie

0 Comments

"Double Carbon" Times House Enterprise Opent digitale transformatie

  Op dit moment stelt het urbanisatiebeleid van mijn land een nieuw urbanisatieproces voor om groene, koolstofarme, duurzame ontwikkeling en vastgoedmarkt te bevorderen, en de vastgoedmarkt is er een belangrijk onderdeel van.

Met de oprichting van China’s koolstofdamu, koolstofneutrale en tijdschema, begonnen steeds meer woningbouwbedrijven "dubbele koolstof" -doelen op te nemen in de langetermijnontwikkelingsstrategie van het bedrijf. De innovatie en toepassing van energietechnologie is de sleutel tot een lage koolstofontwikkeling. Een nieuwe reis van "dubbele koolstof" -doelen, die groen energiebeheer combineert van schone elektrificatie en digitale technologie, of een hulpmiddel voor lage koolstoftransformatie. Op dit moment hebben sommige bedrijven in commerci?le gebouwen een emissiereductiepoging gedaan, waarbij digitale transformatie een belangrijk hulpmiddel wordt voor emissiereductie-energie.

  Gelegen in de Middelste as van Guangzhou Pearl River New Town, transformeerden de ontwikkelaars gezamenlijk deskundig deskundig Schneider Electrical Solution Design, die 25% energie-effici?ntiekosten verminderden in vergelijking met traditionele gebouwen..

De Taikoo-groep bevat zes projecten in verschillende regio’s zoals Guangzhou, Beijing, Chengdu, ge?mplementeerd en past een reeks innovatieve oplossingen voor energiebeheersing toe.

  In vergelijking met commercieel onroerend goed, met het voorstel van de nationale "dubbele koolstof" doelen, zullen steeds meer residenti?le ontwikkelaars aandacht besteden aan pogingen op dit gebied. In de afgelopen jaren heeft het concept van koolstofarme cellen en groene gemeenschappen ook steeds meer aandacht gekregen. Op het digitale overgangspoor zijn sommige hoofdbehuizingsbedrijven sneller gekomen. In 2016 lanceerde Vanke informatie, digitale strategie "Vilancingsplan"; 2017, Yuexiu Real Estate Start Layout met "Twee Motor Dubbele vleugels" strategisch getransformeerd; 2018, Land Garden lanceerde de digitale transformatiestrategie "Siyi Plan".

  Volgens het "onroerend goedontwikkelingsverslag van de vastgoedsector", in 2020, is het digitale transformatieproces van de vastgoedondernemingen aanzienlijk versneld, voornamelijk weerspiegeld in de toevoeging van digitale ingang en 90% TOP50 Housing-bedrijven hebben de Informatieafdeling als afdeling op het eerste niveau.

  Southern Vice President Schondi, Schi Neide, Song Wei, zei dat het in het kader van het Dual-Carbon-doelstelling wordt verwacht dat steeds meer huisvestingsbedrijven in de toekomst digitale middelen in energiebeheer zullen integreren en het energiebeheer binnenshuis en andere gecombineerd moet realiseren, Cover Home Environment. En de algehele omgeving van het project, meer hardware en software. Onder hen, op het niveau van de Gemeenschap, moeten huisvestingsbedrijven overwegen om tijdens de bouwperiode slimme distributie te bereiken via digitale producten, hoe u energie in werking en effectief beheer en monitoring kunt gebruiken, om langetermijn energiebesparing en emissiereductiedoelstellingen te bereiken , In het bijzonder het gebruik en het beheer van nieuwe energie.

  In het niveau van de huishoudens, slim huis als een voorbeeld, om de koppeling en interoperabiliteit van het huishouden en de intelligente gemeenschap te overwegen, gebaseerd op de veiligheidszekerheid, energiebewaking en andere scènes in het huis en samenwerken met de Gemeenschap om langdurig te bereiken verfijning, intelligent beheer. Via de actieve besturingsfunctie van Smart Home, zoals de statistieken van de familie Energie-energieverbruik, enz. Om de aandacht van het publiek op lage-koolstof milieubescherming te verbeteren en het lage-carbon-levensbewustzijn van de persoon te versterken.