"Drie geen" Off-Campus-trainingsinstellingen omringen sommige primaire en middelbare scholen

0 Comments

"Drie geen" Off-Campus-trainingsinstellingen omringen sommige primaire en middelbare scholen

Originele titel: "Drie nee" Professionele trainingsagentschap maakt enkele primaire en secundaire opleidingsinstellingen in staat om te reageren.

(Supervisor Group voor de kaart) Recent georganiseerd het kantoor van het Office of Education and Supervision Office 16 National Inspection Teams om "Five Management" te implementeren in 30 provincies (districten, gemeenten) en productie en bouwcorps van Xinjiang (Mobiele Telefoon, Slaap, Lezen , Huiswerk, "fysiek management) De situatie is veldtoezichthouders.

Zhongqing News · Zhongqing Net Reporter volgde het 13e supervisie-team in Guizhou, Yunnan twee provincies, het zien van deze scène: Dichte Maiden Enrollment Poster, behoorlijk een verleidelijke propaganda slogan, in Guizhou Anshun City Experimentele school in de tegenovergestelde gemeenschap, de reclame van een groot aantal Van schoolopleidingen die op de muur worden geplaatst, is het opvallend.

 De werkelijke situatie voldoet niet volledig aan de publiciteit – veel instellingen hebben niet alleen het verschil tussen hardwarefaciliteiten, maar ook in de "drie nee" -staat: geen leerlicentie, geen bedrijfslicentie, niet in staat om leraren te verifi?ren.

 Een van de 3e verdieping van de Gemeenschap, een schoolgerichte trainingsinstelling, raakte de operator Chen twee sets privébehuizing op dezelfde verdieping, een set klaslokalen, een reeks managed centra. Op het moment van het klaslokaal was slechts één oude man in de klas in de klas. Chen zei dat deze oude man een gepensioneerde leraar is, maar levert geen relevante kwalificatiecertificaten. Toen het bewaringcentrum ook heel eenvoudig is: er zijn twee hoge en lage bedden, het bed is rommelig, en er is geen schoonmaak van de grond en sommige puin wordt geplaatst, er is geen brandfaciliteiten, er is een groot veiligheidsgevaar . Soortgelijke situaties zijn ook verschenen in sommige instellingen voor schoolopleidingen in Qilin District, Qujing City, de provincie Yunnan. In een gemeenschap grenzend aan vele primaire en middelbare scholen, zijn er bewoners weerspiegeld dat er een fenomeen in de gemeenschap is om een ??civiele counseling klasse te huren. Het vocabulaire van het paspoort, het Agentschap is niet-gelicens, niet-ingezette oplaadnormen, counseling-objecten voor verschillende cijfers.

Op dat moment deden drie studenten na school. De verantwoordelijke persoon over het Agentschap zei dat het aantal institutionele zomerklasse is gepland. Als u zich registreert, moet u beginnen met school in het nieuwe semester. Eerder, hoewel de relevante afdelingen een overeenkomstig beleidsmaatregelen voor schooltraining hebben uitgegeven, is het bedrijf van sommige schoolopleidingen nog steeds heet. Dienovereenkomstig zijn sommige ouders nog steeds angstig: ik maak me zorgen dat ik geen training voor mijn kind heb, en het kind is in een virtualiteitstijd, en het paard zal overuren zijn.

 Op de middelbare school-leeftijd werd de toezichthoudende groep willekeurig geselecteerd in de vroege midden- en Middeleeuwen van de provincie Anshun, Guizhou, en 18 ouders meldden op de discipline-training van de school.

 In het interview leerde Zhongqing News · Zhongqing Net Reporter dat in veel principes, leraren, ouders, "het idee van" leren resultaten te bereiken "vaker voorkomt in de omgeving.

In het bijzonder vermeldden ouders in sommige slechte gebieden dat veel schoolopleidingen hun angst hebben verergerd. Ze investeren meer tijd en geld in buitenlandse trainingsinstellingen, in de hoop hun resultaten te verbeteren. Er zijn echter veel factoren, zoals de economie. In de supervisor-groep, in de bepalingen van de stad Anshun, Qujing City, de meeste van de schooltrainingsinstellingen kleiner, en niet de standaardisatie- en lesgevende standaardisatie. Het nemen van de zwarte en witte lijst van de schooltrainingsinstellingen van de stad aangekondigd door het Anshun City Education Bureau als voorbeeld. In de 114 witte lijstopleidingsinstellingen zijn meer dan 7 een primaire en secundaire schooldiscipline-trainingsinstelling geworden en slechts 4 instellingenattributen zijn ondernemingen..

Zowel 51 Blacklist zijn onderworpen aan stoffen opleiding instellingen, die voornamelijk de oorzaak zijn van de negatieve foto’s en de infrastructuur, infrastructuuromstandigheden.

 In januari dit jaar omvatte Qujing City, district Zhanyi, ook 23 onderwijs- en opleidingsinstellingen in "Blacklist", die niet vol licentie waren.

 Dit is in overeenstemming met de observatie van het supervisieteam: sommige instellingen hebben geen bewijs, sommige instellingen zijn verlopen en sommige instellingen gebruiken andere institutionele licenties, en er zijn bedrijfsvergunningen. "Normale Business Scope Moeten Educational Consulting Services, verkoopkantoor, enzovoort.

Universele instellingen die niet kunnen worden gedekt, opleiding en hosting van de jeugdinstellingen daadwerkelijk training en gehoste services uitvoeren. Het wordt bedrukt met het onderwijs en het inrichten van het huiswerk en de studenten moeten de WECHAT-groep gebruiken om een ??kaart te maken. , Time-out training. Het is ook herhaaldelijk ontdekt. ??Verder is het toezichtsteam verrast dat de individuele instellingen nog steeds de situatie hebben waar het toezicht en de inspectie betreft. Het academische opleiding in Qilin District, de provincie Yunnan, is bekendgemaakt en de informatie, Enz. Wanneer het lid van het supervisieteam zich in een onaangekondigd bezoek bevindt, moet het "kind worden gemeld" nadere vragen, en het personeel zal een andere prijslijst nemen. De oorspronkelijke publiciteit van 208 yuan per klas wordt vier kosten en bij minstens 50 lessen zijn voor de eerste keer vereist.

 Een andere instelling in Qilin District, Qujing City, gaf een kennisgeving uit voordat het toezichtsteam arriveerde, dat een verborgen studentenrooster nodig heeft, die dit, handboek, testpapier en andere materialen ondertekent en de online kaartactiviteit opdraagt, die de schoolstudenten academische klasse-niveau-examen verbergen Competitie en ranglijst, superline training en andere informatie. Bij het relevante symposium gehouden door de supervisor-groep, leerde Zhongqing News · Zhongqing Net Reporter dat met de introductie van het relevante beleid in het ministerie van Onderwijs, de afgelopen jaren, Guizhou, Yunnan twee provincies hebben gericht op de juridische werking, beveiliging, onderwijsregelingen Of Proofreading School Training Instellingen, het managementsysteem en het scholingsgedrag van het lerarenteam, hebben de laadnormen een reeks strikte controlemaatregelen ingevoerd. Tegelijkertijd zijn de middelbare schoolstudenten geleidelijk verhuisd naar normalisatie, standaardiseren, om de urgentiteit van ouders op te lossen.

Alle scholen van Grassroots zijn ook geavanceerd en het groeipotentieel van studenten is uitgegraven door een onderscheidende klasse-counseling.

 De instellingen voor schoolopleidingen moeten echter een zekere moeite hebben om het "normale track" in korte tijd in te voeren, en is de darmstruik van "vijf management".

 Zhang Xuekun, een verantwoorde supervisor in Panlong District, Kunming, Yunnan, wees erop dat de werking van opleidingsinstellingen moeilijker te controleren is.

De diepe reden is dat de kwaliteit van de leraren van de schoolopleidingsinstellingen ongelijk is, maar de marktvraag is gemarkeerd.

 Een andere verantwoordelijkheid om toezicht te houden op Zhang Yan zei dat de documentaire opleidingsinstellingen, vooral taalopleidingsinstellingen, met behulp van mobiele telefoonregelingen en voltooiing van bewerkingen. De controle van de online trainingsinstelling is moeilijker en de relevante online trainingsinstellingen uit de provincie Guizhou uit het Supervision-team, "Leer de juni" met meer dan 30 mensen meldingsinformatie, sommige mensen zijn zelfs bedrogen. Tienduizenden dollars, Maar de lokale gerelateerde functies hebben de aanwijzing niet onder de knie.

 Het personeel van het Supervision-team, de afdeling Markt Supervision is verantwoordelijk voor het accepteren van de aanvraag voor bedrijfslicenties, de afdeling Education is verantwoordelijk voor het kwalificatierexamen en de goedkeuring van de schoollicentie, vóór, na het volgen van de openbare veiligheidsafdeling, het vuur Afdeling, en het straatkantoor hebben ook functies onder toezicht gegeven en beheren. Op dit moment is er een gezamenlijk wetshandhavingsmechanisme, maar het samenwerkingsmechanisme is strak, in de afzonderlijke fase, andere afdelingen zijn niet dichtbij, de prestaties zijn niet actief en het toezicht heeft een kwetsbaarheid, enz. Een negatief effect.

 Voor de bovenstaande problemen moeten sommige experts die betrokken zijn bij de discussie een thuiscute vormen. Binnen de school, verbetering van de kwaliteit van het lesgeven van de klas, optimaliseer de lesmethode, strikt strikt het werk stroomlijn en vermindert effectief de academische last van de student en voert actief verschillende educatieve activiteiten uit om te voldoen aan de gediversifieerde behoeften van studenten, het fysieke en mentale en mentale behoeften van de student, Gezondheid, uitgebreide ontwikkeling; school, om ouders te begeleiden Transformeren het idee van "identiteit", die kinderen helpen bij het ontwikkelen van goede leergewoonten, levende gewoonten, denkgewoonten en leerkwaliteit; relevante afdelingen moeten ook de werkelijke situatie van elke school combineren, hen te combineren Om het werk van werk op de lange termijn te begrijpen, let op het werk. De implementatie van het systeem en het effect van de prestatie, luisteren naar de meningen van docenten, studenten en ouders, geleidelijk verfijnen en verbeteren en de implementatie van vijf management en de implementatie van vijf management in situ. (Reporter Wang Hao) (Editor: Wen Wei, Hao Mengjia) Delen Laat meer mensen zien.