"Party + Security": het echte feestgebouw, de beveiligingsstabiliteit

0 Comments

"Party + Security": het echte feestgebouw, de beveiligingsstabiliteit

Transmissietak van de "micro-lezingen" "Microampere-klasse" in combinatie met de partijgeest en de veiligheidsvaardigheden verbeteren; de distributietak van de beveiligingsconceptenvoorschriften samengesteld in liedjes Allegro, het team begon tot rust te komen ….. . In de afgelopen jaren, de National Network Hebei North Langfang Electric Power Co. Power Company Party Practice Party Party + Security "organische integratie van het nieuwe pad, een echte partijbouw, beveiliging, stabiliteit en realiseer de" 12 + 1 "multiplier-effect . Party Building Work Responsibility and Safety Production Responsibility System door de organische integratie van innovatie, Langfang Power Company Party aan Party Building Verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid voor veiligheidsbundel samen, plan samen, samen om samen met de beoordeling te promoten.

Teamleden FENPIANBAOGAN, 2 tot 3 per persoon wordt bepaald als het contactpunt voor grassroots-takken, elk kwartcontact voor verder onderzoek, praat niet alleen over partijbouw, over corruptie, maar ook over veiligheid, praatzaken, toezicht houden op de Implementatie van de belangrijkste taken om de alomvattende en strikte ijzer-fisted beveiligingsvereisten voor het feest te bevorderen en de wortels neer te zetten. Secretaris over de veiligheids- en potenti?le risico’s, case studies 1-2 projecten per jaarrapportage.

Bedrijfspartij volgt strenge projectgoedkeuring Guan, regelmatige inspecties van projectvoortgang, nemen inspectie ter plaatse en andere manieren om het scorenevaluatie te kwantificeren. Partij bouwt de kwartaallijnende vergadering van het bedrijf, de minister van de Partijcommissie, aangewezen 6 tot 8, rond de implementatie van de "twee verantwoording", het verduidelijken van idee?ninitiatieven, het verduidelijken van de doeltreffendheid van het verduidelijken van een typisch voorbeeld, het verduidelijken van de kwestie kort bestuur, verduidelijkende verbeteringen.

De kameraden uitvoeren van uitwisselingen en discussies over de inhoud van belang, worden verantwoordelijk voor meer dan eenrichtingen boven de laatste evaluatie om interactieve, party secretaris te zijn.

Institutioneel en organisatorisch leven en levende biologische systeemintegratie bedrijfspartij door proces-reetineering, de veiligheidsproductie in het leven van de organisatie, de "twee sessies", "twee dagen" "twee" versterken de dagelijkse opleiding.

Bedrijfsfeestorganisatie van het leven en de veiligheidsgeval weerspiegelen collectief vastgehouden, feestleden, kritiek en zelfkritiek uit te voeren voor de spiritiegegevens en onveilig gedrag, om te zien dat mensen het zien van idee?n, rood-geconfronteerd zweten, fix bugs, verbeteren hun werk. Tegelijkertijd is het thema van de partij uitgevoerd in combinatie met de datum en veiligheidsdag.

De laatste vrijdag van elke maand, bedrijfsfeesten, Unity SDI, elke tak unified action om de contentdiversiteit, verschillende vormen van studie en praktijk uit te voeren, om een ??sterk fort te bouwen, een totaal van bevordering van veiligheid. Voor multi-line-inspectie-onderhoudstaken, werd de gefragmenteerde aard van de scène, het Partijcommissie van "Micro-lezingen" en "Microampere-klasse" gezamenlijk de instelling van de klas in een productiebaan, de tijd vóór en na de klassen van de klasse werkruimte instellen , elk door een voorhoede en een voorbeeldige rol om rond te spelen en veiligheidsmaatregelen, leer ongeveer 10 minuten, zodat het "micro-klaslokaal" beiden om de partijgeest te versterken, maar ook de beveiligingsmogelijkheden verbetert.

Party Jiangong Demonstratie en praktijk van de organische integratie van productieveiligheid Langfang Power Company In totaal 52 partnerleden Veilig onderdeel van verantwoordelijkheid, 169 party-leden en veiligheidsdemonstratie Kong, de eerste-regelige partijleden Helm bedrukt met "Ik ben een feestlid, Veilig voor mij leven, "Accepteer bewust toezicht; instellen Party Security Inspection Team, Chajiu beveiligingsrisico’s. Het probleem pleiten "is om de mogelijkheid te vinden om problemen op te lossen is innovatie" concept, afhankelijk van innovatiestudio 15 modelarbeiders, 74 kwaliteitsmanagementteam, focus met technische problemen van productieveiligheid, heeft nationale uitvinding patenten, nutsmodeloctrooien 158 ontvangen.

Het bedrijf versterkte ook de "bruggen" communistische servicebouw, naar de gemeenschap, scholen, ziekenhuizen, plattelandsrelektriciteitsveiligheidsveiligheid, controleer regelmatig de belangrijke problemen met de energievader. 420 Spelers nemen koude diepe "steenkool tot elektriciteit" speciale patrouille gebied intensive care, bieden diensten en toegevoegde diensten aan huishoudens schone verwarming, stel het feest op met de massa’s zelfs de hartbrug.

Ideologisch en politiek werk en de constructie van de organische integratie van veiligheidscultuur Langfang aangedreven door het menselijke zorgbedrijf, het ideologische werk om te doen in het hart, door condensaathart, gemoedsrust, hartverwarming cre?ren een veilige sfeer. Voer het actie "Condensate Heart" uit. Speel de rol van culturele infiltratie, goede theoretische school, morele collegezaal, klaslokalen en integriteitszaal van roem en andere luchtvaartmaatschappijen, om het veiligheidspunt van de veiligheidscultuur te promoten, begeleidende veiligheidsconcept in de hersenen en het hart. Voer "gemoedsrust". Emotioneel implementeren van veiligheidsmanagement "vierstapsalgoritmen" dat gezondheidstoezicht om toevoeging te doen, aftrek van negatieve gedachten, emoties delen vermenigvuldigen, verdelen potentieel gevaarlijk om te doen, zodat werknemers zich op hun gemak voelen.

Voer het "warme hart" -actie uit.

Bedrijfsfeest Security Mission Team Regelmatige grondstations, voedingsstation, site-infrastructuur, in de vorm van geliefde nummers, rap, komedie en andere voederveiligheidscultuur op het niveau van de grassroots.

Door "Party + Security" Vier organische integratie, het Power Company Langfang-organisaties op alle niveaus om het Party Building-werk te bereiken gepromoveerd door mengen en productieveiligheid, om veiligheid en stabiliteit te waarborgen, leven de mensen en werken de mensen. (Auteur: Guo Jinzhi, het Department of State Grid Electric Power Co. in Noord-Hebei Langfang Voeding Company Party Secretary Editor: Alleen XU XI).